Vormingen

 • Opening nieuwe locatie & onthulling naam VZW

  Inschrijven kan tot en met donderdag 27 april 2023

  Datum

  Locatie

  Zorgeducatiecentrum Zevenkerken, Zevenkerken 4, 8200 Sint-Andries

  Graag nodigen we je uit op de opening van ons nieuw gebouw te Zevenkerken. Tijdens deze opening zullen we ook de nieuwe naam van onze vzw bekendmaken. We bieden je de gelegenheid aan om het gebouw te bezichtigen en voorzien een hapje en een drankje tijdens een gezellig samenzijn.

  Op deze opening nodigen we alle directies en bestuurders uit van de verschillende Zorg- en Welzijnssectoren, oud-directies en bestuurders van Caritas West-Vlaanderen vzw, de docenten en hogescholen waarmee we een lange samenwerking kennen, de aannemers en architect van de werken, ...

  Open aanbod Meer informatie >
 • Coaching bij bewindvoering - iets voor u?

  Inschrijven kan tot en met donderdag 08 juni 2023

  Datum

  Locatie

  Zorgeducatiecentrum Zevenkerken, Zevenkerken 4, 8200 Sint-Andries

  Wanneer u werkzaam bent in de sociale hulpverlening wordt u vroeg of laat geconfronteerd met de nieuwe wetgeving op de bewindvoering.

  In de praktijk loopt de toepassing van die wet wel vaker niet van een leien dakje. De voorzorgvolmacht biedt echter nieuwe mogelijkheden: een plan A en een plan B ...

  Om u te coachen in die vrij ingewikkeld geworden materie brengen we een infonamiddag over de beide luiken van de wetgeving: voorzorgvolmacht en bewindvoering.

  Meer informatie >