Vormingen

 • Opening nieuwe locatie & onthulling naam VZW

  Inschrijven kan tot en met donderdag 27 april 2023

  Datum

  Locatie

  Zorgeducatiecentrum Zevenkerken, Zevenkerken 4, 8200 Sint-Andries

  Graag nodigen we je uit op de opening van ons nieuw gebouw te Zevenkerken. Tijdens deze opening zullen we ook de nieuwe naam van onze vzw bekendmaken. We bieden je de gelegenheid aan om het gebouw te bezichtigen en voorzien een hapje en een drankje tijdens een gezellig samenzijn.

  Op deze opening nodigen we alle directies en bestuurders uit van de verschillende Zorg- en Welzijnssectoren, oud-directies en bestuurders van Caritas West-Vlaanderen vzw, de docenten en hogescholen waarmee we een lange samenwerking kennen, de aannemers en architect van de werken, ...

  Open aanbod Meer informatie >
 • Bijbelverhalen voor ons leven vandaag

  Inschrijven kan tot en met donderdag 25 mei 2023

  Datum

  Locatie

  Bijbels belevingscentrum Grootseminarie Ten Duinen, Potterierei 72, 8000 Brugge

  Deze bijeenkomst van de uitwisselingsgroep pastoraal animatoren, waarbij we ons in het Bijbels Belevingscentrum laten raken door bijbelverhalen en zoeken hoe we deze vandaag aan bod kunnen brengen, is opengesteld voor gemandateerde voorgangers in gebed.

  Open aanbod Meer informatie >
 • Bijbel, hoe vandaag beleven

  Inschrijven kan tot en met vrijdag 02 juni 2023

  Datum

  Locatie

  Grootseminarie, Potterierei 72, 8000 Brugge

  Op 8 juni neemt de dienst zorgpastoraat pastores uit de ouderenzorg mee op sleeptouw in BIBLIA. De inspirerende setting van dit Bijbels Belevingscentrum, werpt een nieuw licht op de figuren en verhalen uit de Bijbel. Hiervoor zetten we in op belevingsgerichte, verdiepende opdrachten.

  Tot slot wisselen we uit rond mogelijkheden om op een actuele manier aan de slag te gaan met Bijbel in jouw pastorale zorgpraktijk.

  Open aanbod Meer informatie >